Microsoft s.r.o


Společnost Microsoft byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.

Microsoft již více než 11 let investuje do školství v rámci celosvětového programu Microsoft Partners in Learning (Partneři ve vzdělávání), pomáhá pedagogům a vedení škol se zaváděním nových technologií a inovativních postupů do výuky, poskytuje bezplatná školení, cenově zvýhodněný software a mnohem více. Na českém trhu jsme jednou z mála společností, která takto dlouhodobě a systematicky investuje do podpory školství. Za tu dobu jsme bezplatně proškolili více než 20 000 pedagogů, ředitelů škol a správců ICT a pomohli školám získat zdarma či za zvýhodněných podmínek software v hodnotě mnoha milionů korun.

Součástí programu Partneři ve vzdělávání jsou různé iniciativy pro učitele, ředitele škol i studenty. Například prostřednictvím iniciativy Vzděláváme pro budoucnost pomáháme školám efektivně zapojit tablety a další dotyková zařízení s operačním systémem Windows do výuky. Pro studenty základních, středních a vysokých škol každoročně v rámci programu YouthSpark připravujeme řadu zajímavých soutěží a nabídek (Imagine Cup, Office Prezentiáda, Studentské trenérské centrum), díky kterým mohou studenti získat zajímavou zkušenost, inspiraci i software zdarma.

Kontakty

  • www.microsoft.cz/skolstvi
  • www.partnerivevzdelavani.cz
  • www.vzdelavameprobudoucnost.cz
  • www.office365proskoly.cz

Nabízené pozice